BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

Coll

Kooltjesharker
 
Berichten
173
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt voor het BBQ weekend van de Miniclub.

Eerst de 2 procureurs getrimd, daarna geïnjecteerd met eigen gemaakte bbq saus. Daarna ap rub en bbq rub zelf samengesteld.

Op de pelletsmoker bij 135gr. tot een kern van 75 graden en daarna in aluminiumfolie verder laten garen tot een kern van 98 graden.

Heerlijk was die weer en de mensen van de Miniclub hebben ook genoten ervan.
Resultaat...... 5kg aan pulledpork helemaal op
550984e6ff2418aa88767ed18acbbfbc.jpg
1b83f6cb7789dd5fa5c04c3dd01d003e.jpg
ab029e798fa68d948b46f07825abbd32.jpg
4632dfe5fb00f39ed6e0aaf2e53c719b.jpg
4f9c1a5f2514c5ea084a8531c0b172bc.jpg
a426ecb26aacd585dcda32641c145a80.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.315
Lekker hoor.

En met een paar man is 5 kg pulled pork zo weg. 😋
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Wilco-G

Gemarineerd
 
Berichten
1.075
Mooie stukken vlees!
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
532
Lekker hoor! Zullen vast een hoop blije gezichten geweest zijn
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Rdj

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.704
Goed gegeten daar , pasten ze er na nog in de mini's 😅
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Tjeerd

Kooltjesharker
 
Berichten
239
Heerlijk dat PP,. Schuif maar een broodje door!
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.866
Je hebt de mensen van de mini-club goed verwend.
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.985
Daar kan je ff mee vooruit.
 
  • Leuk
Waarderingen: Coll

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.637
Lekker hoor.

En met een paar man is 5 kg pulled pork zo weg. 😋
Hangt er vanaf of het 5kg procureur was en effectief 5kg pullen pork 😅. Want trimmen en garen is 30 a 40% gewichtsverlies.

Hoe dan ook blijft het veel, maar PP gaat er altijd snel door.

Ik was graag ff langs de miniclub gepasseerd.
 

Coll

Kooltjesharker
 
Berichten
173
Hangt er vanaf of het 5kg procureur was en effectief 5kg pullen pork . Want trimmen en garen is 30 a 40% gewichtsverlies.

Hoe dan ook blijft het veel, maar PP gaat er altijd snel door.

Ik was graag ff langs de miniclub gepasseerd.
Nou het was 5 kg procureur.... dus wel wat verlies jn gewicht ja.... maar was even nog best veel met het kleine clubje van de vrijdagavond.

Op zaterdag had ik het niet gered hoor met dat 'beetje'

Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.637
Nou het was 5 kg procureur.... dus wel wat verlies jn gewicht ja.... maar was even nog best veel met het kleine clubje van de vrijdagavond.

Op zaterdag had ik het niet gered hoor met dat 'beetje'

Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Beter teveel als te weinig. Het is geen overbodige luxe om een aantal porties in de vriezer te hebben
 

Coll

Kooltjesharker
 
Berichten
173
Beter teveel als te weinig. Het is geen overbodige luxe om een aantal porties in de vriezer te hebben
Nou binnen 30 minuten was alles op.... misschien nog wel eerder



Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan