BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

Status
Niet open voor verdere reacties.
 
 
 
 

Alabama

Kooltjesharker
Berichten
206
Ik had geen PP sinds het sneeuw en besloot donderdag, tijdens het eten van Bobby Flay's Cedar Plank Salmon (bedankt Noskos!), dat het weer tijd was.

Gister na werk in the 'secret' rub ;)
2012-03-02185853.jpg



en om 12:10am er op gezet
2012-03-03002333.jpg


7uur mee bezig
2012-03-03071836.jpg


en how happy are you when this happens?  ;)
2012-03-03081938.jpg





 
ziet er goed uit, je maakt me jaloers met de digiQ haha,
nu nog foto's van je lekkere broodje
 
DigiQ is super. Vroeger ging ik om de uur vents bijstellen en soms vaker met gek weer. Nu niet meer.

Zit nu op 167F na 10uur smoking en 'maar' 7F gestegen in de latste 2uren.  Perfect. :)
 
dat gaat wel goed zo! En wat ziet het er fantastisch uit een controller. Ik wil ook een digiQ!!! Als er meer mensen gaan bestellen, doe ik mee! Ik kan het niet meer onderdrukken!!!!
 
Dat belooft veel goeds Alabama!

Doe jij hem vlak voor hij de WSM op gaat voor een tweede keer in de rub?
 
Ja gaat lekker hoor!! Kan hem zowat proeven ;)
 
@Frits, deze keer niet. Meestal zet ik hem ~12 uur in de rub, en dan nog wat er over heen voor dat ik hem er op set. Maar had geen tijd gister. Dus stiekem wat rub en water/olie gemeegen en geinjecteerd. Dan de buitenkant en 5 uur laten staan in de koelkast.

@noskos, we gaan niet om 12:00 eten zo te zien, dus je heb nog tijd  ;D
3uur geleden dacht ik door mij stall te zijn. Neemt zijn tijd... 
ook mooi te zien is de constant stabile 5F verschil tussen de Maverick en DigiQ.
2012-03-03110621.jpg

 
Gerard777 zei:
dat gaat wel goed zo! En wat ziet het er fantastisch uit een controller. Ik wil ook een digiQ!!! Als er meer mensen gaan bestellen, doe ik mee! Ik kan het niet meer onderdrukken!!!!
Ik heb ook interessen.
 
Het is toch weer prachtig!
 
Wat een lange dag...  na 18.5 uren was ik op 191F.

Gelukkig had ik snacks ook gemaakt :)
2012-03-03122817.jpg

2012-03-03134133.jpg

2012-03-03134302.jpg

2011-07-06184831.jpg

2011-07-06185317.jpg


Tijdens de rust had ik de sauce en een bak grof zeezout op de WSM met nog meer cherry wood
2012-03-03222026.jpg


After the resting
2012-03-03192809.jpg


comes the pulling
2012-03-03195700.jpg

2011-07-09204911.jpg


and then the eating
2011-07-09204854.jpg


En zeer geslaagd dag.  ;)

 
Kijk,een lekker broodje PP.
Lekkere tussen doortjes erbij.
 
Mooie sessie hoor en ook nog hapjes tussendoor, errug vervelend allemaal ;)

Dit is een knorretje waard hoor! Gefeliciteerd!!
 
Hey, a pig :)

Dit wordt vaker posten!  Net als bij jullie wordt er hier vaker buiten gekookt dan binnen.

Voor een vogel, moet dat kip zijn? Ik heb twee keer in December een kalkoen op de WSM gedaan. Eerste keer was a brine en de tweede injection. Wou eigen research doen ;)  (Kip is al zoooo vaak gedaan naturlijk)

De koe heb ik door, en die komt er snel aan. Maar moet nog heel even wachten want volgend weekend ga ik Southern Style BBQ leren van Harry!
 
Voor het kippetje moet je een keer Beer Can Chicken, of een variant daar op, hebben gemaakt, dus Beer Can Turkey mag ook ;) Als het maar rechtop is.
We hebben die gedaan omdat dat voor veel mensen het eerste "echte" is dat ze maken op de barbecue. Eerst sat?, hamburgers en speklapjes en dan opeens een beer can chicken, de eerste keer indirect barbecue?n en vaak is dat waar de liefde voor ons soort barbecue?n begint en dat mag best beloond worden vinden we.
 
Heerlijk resultaat, gefeliciteerd met je knor!!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan