BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork op de maandag

 
 
 
 

Denny

Kooltjesharker
Berichten
149
Afgelopen maandag voor een aantal fietsvrienden Pulled Pork gemaakt, gelijk een excuus om de Maverick 733 uit te testen (handig dat draadloze  :D )

Injectiemix: Noskos
Rub: LetzQ Pork
Spray: Appelsap, Whisky en appelciderazijn
Eindsaus: Noskos
Coleslaw: Smokey Goodness

Gepresenteerd op een wrap (voor de foto's is een broodje mooier  :D )

Zondagavond begonnen met injecteren en in de rub zetten. Maandag om half 10 het stukje vlees op de BBQ.
Voor de zekerheid mijn oude temperatuurmeter er nog aangehangen.

De run ging op zich best goed, begin ging de temperatuur mooi snel omhoog. Temperatuur van de BBQ schommelde aardig, zal ook met de wind te maken hebben gehad. Al met al geslaagd, op het eind de temperatuur nog even opgeschroeft toen het vlees ingepakt was, want we wilden toch een beetje op tijd eten. Ondertussen al mijn kleine barbecue aangeslingerd voor de Nederlandse BBQ (speklappen, worstjes etc).


Conclusie: dit was mijn vierde PP, de eindsaus vind ik echt een smaakmaker. Deze PP vond ik aan de ene kant droger dan aan de andere kant (in de lengte, links en rechts), terwijl ik de brandende kolen tocht goed had afgeschermd en een uurtje in de folie had laten rusten.
De gasten vonden h'm zeer geslaagd.

Het is toch mooi hoe vaker je iets maakt, hoe kritischer je wordt  B-)










Sfeerplaatjes:



Groet uit Drenthe (en hopend op een knorretje)




 
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Nice, Congrats met knorrie
 
Lekker. Gefeliciteerd met je knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan