BasBQ
Beef en Steak

Pulled lamb

 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Voor het eerst pulled lamb gemaakt. In totaal 7uur in beslag genomen met een fraai resultaat. Deze pulled lamb is van lamsschouder gemaakt. Mooi stukje vlees maar echter veel kraakbeen en pezen (die ik per ongeluk meer heb gepulled). Prominente smaak van zichzelf en met een beetje rub was het best smakelijk. Maar door vanwege de sterke en overheersende eigen smaak niet voor herhaling vatbaar. Wel een aanrader om eens te maken. Maar dan als side dish in plaats van main.

E9124DD9-97D5-4649-913C-B4E9A8F05EC1.jpeg


C998908B-C911-46DA-81E0-838DC62ADC2A.jpeg


0CCB3CA7-E504-433F-B148-C401DB957245.jpeg


30057FEB-02DD-456B-A993-7388EB41C881.jpeg


27A20B5F-F805-4C69-9E4D-320468E2370F.jpeg


0EF73D5F-6907-4C4B-8895-0E4E33082107.jpeg


C42EA8A3-5653-4B76-BBF6-CF8EDD5BC086.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Jammer dat het niet geworden is wat je hebt gehoopt. heb wel eens pulled Lam gehad in Amerika en dat was super.
Noskos heeft er een recept van staan op zijn blog.
 
Lijkt me erg lekker!

Lam heeft idd een uitgesproken smaak die niet door iedereen gewaardeerd wordt. Heb er zelf eigenlijk nooit aan gedacht dat je deze ook in een "pulled" versie kan maken.

Wat voor kruiden heb je in je rub gebruikt?
Ik zou zelf denken aan kruiden als knoflook, rozemarijn, basilicum, tijm, salie, oregano en/of munt.

Wéér een gerecht dat aan de to do lijst wordt toegevoegd :oops: :unsure: :LOL:
 
Mooie run. Lijkt me best lekker eigenlijk.
Dank voor het delen
 
Ziet er lekker uit
Laatst ook lam op, die was niet zo sterk van smaak
 
Terug
Bovenaan Onderaan