BasBQ
Beef en Steak

Pulled Chicken

 
 

Doorenroos

Sprokkelaar
Berichten
48
EIndelijk weer eens wat tijd om weer eens wat meer te doen dan een worstje en een burger. Dus ook mijn lang gekoesterde droom verwezenlijkt en een green egg aangeschaft. Binnen kort mijn 3e sticker maar eens verdienen, maar eerst even wat gewend raken aan de Green Egg.
Gisteren al gestart met een simpele bacon burger, vandaag staat Pulled Chicken op het recept (https://www.bbqexperiencecenter.nl/bbq-recepten-tips/pulled-chicken-met-gegrilde-perzik/)

Kip ligt gerubbed te wachten in de koelkast. Vanavond meer.

06EE44E5-A6E1-49EB-B34C-8783BDA38679.jpeg


Hierbij het resultaat:

82c6b6d1eeb2a13e668b4ca9fcf2e44f.jpg

defeb5129cfde74b30e379ce762a70ca.jpg

f3333b823875a443c45ea7e5fdad2bb7.jpg


En wat vonden we ervan? Kip was heerlijk mals, maar de volgende keer minder zuinig met de rub. Het was wat aan de flauwe kant. Voordeel van gepullde kip is dat je makkelijk wat rub kan toevoegen als het klaar is.
 
Laatst bewerkt:
Lekker chicky hoor. ziet er goed uit. je kan ook met de saus wat smaken toevoegen. En je kan de rub best een dag in laten trekken in de koelkast. Het zout trekt dan meer het vlees is. Of een pekel maken en injecteren. Werkt ook heel goed.
Hoe dan ook een prima manier om je nieuwe ei een lekker mee vies te maken. Top apparat. Ga je veel plezier aan beleven.
 
Mooie combi, je kan bij pulled chicken ook goed na kruiden als je wat mist in smaak.
 
Ziet er al goed uit! Veel bbq plezier met je Green Egg
 
Dat zijn fijne kippetjes en bijbehorende broodjes, ziet er erg lekker uit.
Veel plezier met je nieuwe bbq.
 
Dat zijn fijne broodjes zeg, mooie manier om je nieuwe speelgoed vies mee te maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan