Zondag komen wat eters over de vloer voor een mixed grill proeverij
- Spareribs SPG (2stks totaal 1.8kg)
- Picanha 1.1kg
- Griekse kipdijspiesjes (500gr) - optioneel
Nu zit ik qua planning als volgt.
Rond 11.00u gaan de spareribs er op tot ongeveer 15.00u. Ik twijfel nog of ik ze ga inpakken.
Dan rond 15.30u Picanha reverse sear en ik verwacht dat ik deze rond 16.45 a 17.00 even direct kan afgrillen. Dan 15min rusten.
In de rusttijd van de picanha, gaan de kipspiesjes even direct.
De ribs liggen dus 2,5u te rusten. Ik dacht eraan om deze in de gewone oven warm te houden in een ovenschaal op ±75c. Ik heb namelijk geen koelbox om ze warm te houden.
Heeft iemand nog tips voor het warm houden van de ribs en op/aanmerkingen over de planning?
En zijn de kipspiesjes erbij niet teveel van het goede voor 7 volwassen en 4 kinderen (kleine eters). On the side heb ik namelijk ook wat aardappelkroketten uit de oven + Griekse salade.
Dank alvast voor de inzichten.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
- Spareribs SPG (2stks totaal 1.8kg)
- Picanha 1.1kg
- Griekse kipdijspiesjes (500gr) - optioneel
Nu zit ik qua planning als volgt.
Rond 11.00u gaan de spareribs er op tot ongeveer 15.00u. Ik twijfel nog of ik ze ga inpakken.
Dan rond 15.30u Picanha reverse sear en ik verwacht dat ik deze rond 16.45 a 17.00 even direct kan afgrillen. Dan 15min rusten.
In de rusttijd van de picanha, gaan de kipspiesjes even direct.
De ribs liggen dus 2,5u te rusten. Ik dacht eraan om deze in de gewone oven warm te houden in een ovenschaal op ±75c. Ik heb namelijk geen koelbox om ze warm te houden.
Heeft iemand nog tips voor het warm houden van de ribs en op/aanmerkingen over de planning?
En zijn de kipspiesjes erbij niet teveel van het goede voor 7 volwassen en 4 kinderen (kleine eters). On the side heb ik namelijk ook wat aardappelkroketten uit de oven + Griekse salade.
Dank alvast voor de inzichten.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk