BasBQ
Beef en Steak

Pizza!

TomS

Sprokkelaar
Berichten
32
Vandaag kans gezien wat foto’s te maken van mijn 3e pizza van de weber. Heerlijk resultaat bij 220gr. Met de spatel het deksel op een kier gezet voor een temp. Boost omdat het eerder bleef hangen op 200 nadat het deksel open was geweest. Hiermee ging het weer omhoog naar een stabiele 220gr. De foto’s spreken hopelijk voor zich. Een halve margerita / halve 4kazen + een garnalen / ansjovis pizza.

6619034B-4FD1-410C-9122-B6052356432F.jpeg
4D815D87-C7C2-48C9-959A-A7F9D82848EB.jpeg
68072744-B08A-4DC5-8C78-FBC485FED8F1.jpeg
7FEEB8D8-4D26-4DDD-B7D4-0AEF0AA7F8E1.jpeg
 
Lekker hoor pizza
 
Terug
Bovenaan Onderaan