BasBQ
Beef en Steak

Pizza van de burnhard Nero

 

Yorick

Vuurmaker
Berichten
85
Vandaag weer eens pizza’s gemaakt van de burnhard Nero. Vorig jaar in de herfst deze pizza oven gekocht en sindsdien al een keer of 15 pizza’s meegemaakt. Ik stook hem altijd op met hout, het kan ook met pellets of houtskool (en optioneel via aparte module gas).

Eerst maar eens een 24 uur pizza bol gemaakt. Hier in huis vinden we dat wanneer het deeg minimaal 24u in de koelkast heeft gestaan gewoonweg lekkerder wordt.
94C2D3BA-0DDD-4698-B9BD-944E18B96D97.jpeg

Toen eerst maar eens een fikkie gestookt in de burnhard nero
8CDD1D31-3E62-4E71-ABCA-3C65F3FE3CB8.jpeg
952CFF21-1D30-4875-B42D-CBF2BE3B884A.jpeg

Pizza’tje maken en beleggen. Voor mevrouw gekaramelisseerde rode ui en geitenkaas, voor mij pepperoni
C5234FD9-EE00-4517-9374-EF8284C15D12.jpeg

En dan erin…
A1C15E27-1679-4DCA-A3FB-4FCD7031336C.jpeg

En het eindresultaat
830FD51B-E7E6-4768-904B-A44E76D741A2.jpeg
D9564169-006D-46EE-8D48-1450CF9B37A9.jpeg

Twee keer knipperen en de planken pizza waren weg 😎. Het heeft weer gesmaakt!

E6139403-FC90-466A-9BCF-CA6F8E67C54E.jpeg
 
Kijk dat zijn nog eens goed gelukte pizza’s!

Volgende keer graag even eerder een berichtje, dan kom ik ook. 😋😋
 
Oeh die zien er er uit om op te vreten! Mooi resultaat.
 
Zien er heerlijk uit, en ze zijn nog mooi ook haha
 
Ziet er top uit! Welk recept gebruik je voor het deeg? Ik ben nog altijd heel blij met die van Simon Giacotto (pizza bijbel)

En welk bloem? Sorry voor alle vragen, ben hard aan het oefenen op pizza momenteel ;)
 
Ziet er top uit! Welk recept gebruik je voor het deeg? Ik ben nog altijd heel blij met die van Simon Giacotto (pizza bijbel)

En welk bloem? Sorry voor alle vragen, ben hard aan het oefenen op pizza momenteel ;)

Geen probleem! Ik gebruik het recept van Simon ook inderdaad. Vind het een fijn deeg om pizza’s mee te maken. Als je de tijd hebt zou je het deeg ook nog wat langer kunnen laten rijpen.

Bij voorkeur le 5 stagioni superiore of de caputo 00 chef, die twee bevallen tot nu toe het best. In het verleden ook wel met pizza’s bakken op de kamado anderen gebruikt.

Succes!
 
Vuurtje stoken en mooie pizza’s maken
Da’s genieten
 
Zo dan. Jullie locale pizzeria zal aan jou niks meer verdienen. Die zien er echt super uit. Top.
 
Terug
Bovenaan Onderaan