- Berichten
- 104
Na lang zoeken, kijken en twijfelen heb ik afgelopen week een Pizza steel besteld, mede doordat mijn pizzasteen gebroken was. Dit is zeg maar de Europese tegenhanger van de Bakingsteel.
Volgens mij zou hij precies op de Kamado Joe moeten passen, aangezien hij afgeronde hoeken heeft, maar anders is dat niet iets wat een haakse slijper niet kan oplossen.
Zijn er hier andere mensen die al eens met iets dergelijks een pizza hebben gebakken, eventueel op de bbq? Ben wel benieuwd naar ervaringen en tips. Ik zal tegen de tijd dat ik er een paar keer mee gebakken heb een soort review van maken.
Volgens mij zou hij precies op de Kamado Joe moeten passen, aangezien hij afgeronde hoeken heeft, maar anders is dat niet iets wat een haakse slijper niet kan oplossen.
Zijn er hier andere mensen die al eens met iets dergelijks een pizza hebben gebakken, eventueel op de bbq? Ben wel benieuwd naar ervaringen en tips. Ik zal tegen de tijd dat ik er een paar keer mee gebakken heb een soort review van maken.