BasBQ
Beef en Steak

Pizza (poging dan)

 
 

Ikbat

Stoker
Berichten
286
Nu ik er achter gekomen ben dat de grote roosters passen, kan ook de bakerstone op de bbq, nu lekker warm stoken, en straks dan aan de pizza proberen.

Das weer lang geleden op de bbq, dus wordt weer proberen.

13430BB1-5437-463A-A166-803469730D47.jpeg


7689E9ED-AF96-4969-BFAF-5A70AD82BFB8.jpeg


33C9A37C-A8BA-4BC7-A472-4FE07E3623A1.jpeg
 
Oefening baart kunst. En smaak komt voor appearance. 😉😋

Ziet er goed uit, had graag aangeschoven.
 
Mooie manier om pizza te bakken zo! Als de smaak maar goed is, die uitstraling komt vanzelf goed na wat oefening
 
Dat is een leuk apparaat, pizza had ik graag opgegeten.
Hoe warm wordt het in de pizza oven?
 
Ja is de bakerstone, inmiddels wel een oud model tov de nieuwe die er nu zijn. Maar het concept blijft het zelfde.

Als je doorstookt kun je flinke temperaturen halen, heb met de ir boven de 400 gemeten in het verleden. Maar blijf hierin meestal rond de 250/300 en zijn de pizza’s dik dan zelfs nog iets onder de 250.

Als je zo iets zoekt, dan zou ik de najaars aanbiedingen in de gaten houden.
Deze komt bijv van de Makro in de opruimhoek vandaan een aantal jaar geleden voor €25.- normaal zitten ze rond de €175/€250.
 
Terug
Bovenaan Onderaan