BasBQ
Beef en Steak

Paprika op de WGA

 
 

BernhardQ

Pitmaster
Berichten
558
Zo toch nog even een verslagje, heb het nog al druk op vakantie, met barbecuen!

Vandaag ook iets vega.

Paprika van de q. Het was een beetje last minute dus een geïmproviseerd gerechtje.

Eerst de paprika open gesneden op 1/3. Het kleinste deel opgesneden voor de vulling samen met wat tomaatjes.

Had van te voren in de pan al wat uitjes en knoflook aangefruit. Deze konden er nu ook bij.

Nog wat provençaalse kruiden en kaas er over -altijd lekker- en hup op de q, met een klein beetje appelhout.
Iets van 140/150°c denk ik
Kwartiertje wachten en klaar !

Voor de volgende keer de paprika een beetje meer afschermen of bbq wat minder heet . Want de paprika was beetje zwart

Owjah nu we toch in Duitsland zijn en paar worstjes er bij altijd goed
368a72aeba8175bc88ce19cdfcf5315c.jpg
 
Klinkt als een TOP vakantie :). Gevulde paprika altijd lekker!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekkere paprika’s zo
Liggen ook wel dicht op de briketten zo te zien
 
Terug
Bovenaan Onderaan