BasBQ
Beef en Steak

Paprika gevuld met chorizo

K

KixAss

Gast
paprika.jpg


Ingredi?nten (voor 4 personen)
  • 4 (kleine) rode paprika's
  • 1 ui
  • 1-1,5 Chorizo-wordt (ik vind van Stegeman het lekkerst)
  • halve limoen

Bereiding
Snij de chorizo in stukjes van een halve centimeter en doe met de uit hetzelfde. Gooi dit samen met een pan en laat dit lekker op half-vuur sudderen voor een minuut of 10. Af en toe even omroeren. Maak ondertussen de paprika leeg en schoon. Makkelijkst is het hele kopje eraf te snijden.

Knijp de halve limoen uit in het chorizomengsel en roer nog even goed door. Laat nog een paar minuutjes staan.

Hierna vul je de paprika's met het mengsel. Zet de paprika's in een ovenschaal en zet deze indirect op de BBQ. Na een kwartiertje/20 minuten is de paprika gaar en kun je ervan genieten.

Eet smakelijk!
 
lekker bijgerecht, bedankt voor het delen
 
Terug
Bovenaan Onderaan