BasBQ
Beef en Steak

Pakjesavond en pulled pork

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Vandaag komt de Sint op bezoek, dus mooie dag om pulled pork te maken. Vanochtend me eerst verslapen, dus benieuwd of we ons eerst vol eten met pepernoten en ik blijf zitten met een kleine 3 kilo pulled pork.

Van the stall is nog weinig te merken. Net de procureur met de glaze bewerkt en de temp loopt rustig op naar 76 graden.

9E673042-7178-4B33-BE32-D3FDC036D2FA.jpeg

0CD52F0F-75F2-4330-8E0F-52A4E02B05CD.jpeg

CB7DA404-7952-4ED9-8E00-8B19EFAE6996.jpeg

86F72D42-78EE-43F6-87B0-7F3AE96AC3D2.jpeg

1A95384D-6626-4D0F-9D8C-D2850659455A.jpeg
 
En klaar!
Grappig hoe deze run heel anders ging, dan de vorige keer. Wel iets vertraging in de kerntemperatuur, maar de temperatuur bleef oplopen en was zo op de 90 graden.
Heb hem ook maar heel kort ingepakt in folie.
16140D13-A727-48A2-BC67-D0720C08054E.jpeg
 
Ondanks dat het anders ging dan vorige keer is het resultaat prima zo te zien , hoe was de smaak?
 
Nog mooi op tijd klaar voor de Sint kwam?
Kon tie een lekker vorkje mee prikken
 
Nog mooi op tijd klaar voor de Sint kwam?
Kon tie een lekker vorkje mee prikken
Ruim op tijd klaar. Dus we konden keurig op tijd aan tafel. De vorige keer bleef de temperatuur lang hangen op 70 graden. Na 7 uur nog steeds op 70 graden en daarna nog ca 3 uur in aluminiumfolie op de bbq. Nu was het in 4,5 uur al op 74 graden.

Het eindresultaat was heerlijk, maar wel grappig hoe beide stukken vlees anders gaar worden.
 
Het is natuurlijk het resultaat dat telt, en dat ziet er goed uit.
 
Het eindresultaat was heerlijk, maar wel grappig hoe beide stukken vlees anders gaar worden.
Dat blijkt toch een wonderlijk iets hé?
 
Lekker run PP. Daar zal sinterklaas en zijn pieten wel blij mee geweest zijn. Hebben ze alles lekker op gesmikkeld ?
 
Sint zal blij zijn met zo'n mooie pp na al die wortels in de schoenen.
Ziet er goed uit
 
Wat voor kernmeter gebruik je?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan