BasBQ
Beef en Steak

Op de valreep: madras curry met kiptandoori

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Afgelopen maand werkte het weer niet echt mee om leuk mee te doen met de fotowedstrijd (net als de maand daarvoor). Op de dagen dat het wel droog was, al andere (bbq)plannen, maar op de valreep toch nog lekker warm lenteweer en voldoende tijd.

Vandaag madras curry gemaakt met kip tandoori. Omdat er vandaag nog wel gewerkt moest worden, me in de voorbereiding wel laten helpen door de Appie. Met andere woorden wel kant en klare currypasta en naan.

F692AE9B-1A61-4DD6-AEEF-3834779768CB.jpeg

2B853E4F-B674-43DD-BB28-F2C511E15F3B.jpeg

5B6FACB1-4178-4294-81E1-617CDE2B29DD.jpeg

81CBFFEB-AD08-47A0-BA39-503CC556BFDE.jpeg


0D5E88E6-9C75-49FE-B521-9C2C8D130CF0.jpeg



7D10083C-BC0C-4DEF-A038-E4517914CBD6.jpeg

Smaakte weer heerlijk. Mijn schoonzus uit India zou ik het durven voorschotelen. ;)
 
Laatst bewerkt:
Heerlijk bijdrage Paddy. Was al bang dat je te laat ging zijn.
 
Krijg er trek van.
 
Met die tandoori spiezen is helemaal niets mis. Zou er zo eentje willen proeven. 😋😋
Miste ff de gember en knoffie.... 🤫
 
Lekker hoor, krijg er best trek van!
 
Op de valreep nog een inzending waar ik graag een spiesje van had geproefd 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan