BasBQ
Beef en Steak

NY buffalo chicken dip

 
 
 

WilfredK

Kooltjesharker
Berichten
189
Gisteren was een mooie dag.

Samen met mijn maatje de kwalificatie gekeken van onze Max, pilsje erbij...heerlijk.
En dan komt de tijd om wat te eten.

Mijn vrouw had al het één en ander voorbereid zoals de Ranch dressing, Cheeky chicken rub en NY buffalo sauce (pittig! 🔥)
Nadat de kippendijen heerlijk in een flinke hoeveelheid rub waren gezet heb ik de Q op 130 graden laten komen, twee chunks kersen erin en wachten tot een kern van 72 graden.
Even afkoelen en uit elkaar trekken (pulled chicken). Dit door de dressing en in de tussentijd de BBQ naar 180 graden.
Het mengsel in de Skillet (paella pan) gedaan, even aftoppen met wat blauwe kaas en terug voor een klein uurtje.
Hierna konden we genieten van een heerlijke hap wat perfect paste bij een koud pilsje. Stukjes pita, stokbrood en nacho's en aanvallen maar.

Het was heerlijk!! Een super leuk gerechtje om eens op tafel te zetten als je strakjes met de warme avonden in de tuin zit met wat vrienden.

CHEERS!! 🍻

183377929_3882479305202729_2621841792615188272_n.jpg


182371589_3882479298536063_9178901340496235985_n.jpg


183078178_3882479288536064_4865783511629209393_n.jpg


182334761_3882479311869395_473316536492571466_n.jpg


182800201_3882479301869396_1414770031900412342_n.jpg


183471219_3882479291869397_5319379591762413030_n.jpg


183628570_3882479308536062_2323135150310833565_n.jpg


183524547_3882479295202730_6685164161708209045_n.jpg
 
Laatst bewerkt:
Tja, dat is duidelijk genieten
lekker eten van de bbq, biertje, max kijken met je maat.
top
 
Laatst bewerkt:
Mooi resultaat. Heeft wellicht de einduitslag verzacht van de F1. Monaco is een Red Bull circuit en nu maar duimen dat Max em uit de muur weet te houden.
 
Mooi gerecht. Lijkt me lekker borrelen zo. Niks te kort gekomen. Vandaag ook nog eens een mooie race. Waar in het hele veld actie te zien was. Wat wil je nog meer TOP
 
Dit ziet er echt ontzettend lekker uit zeg, dat ga ik ook een keer maken! Hoe lang blijft het geheel zacht en 'dip-/schepbaar'? Kan me voorstellen dat de kaas op een gegeven moment weer stolt en dat niet meer lukt. Of is het zo lekker dat het die kans niet krijgt? :LOL:
 
Dit ziet er echt ontzettend lekker uit zeg, dat ga ik ook een keer maken! Hoe lang blijft het geheel zacht en 'dip-/schepbaar'? Kan me voorstellen dat de kaas op een gegeven moment weer stolt en dat niet meer lukt. Of is het zo lekker dat het die kans niet krijgt? :LOL:
Ten eerste het laatste wat je zegt....het is te lekker hahah.
Maar ook het gietijzer zorgt ervoor dat je de gehele eetsessie op moet passen dat je je smoelwerk niet verbrand haha
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er goed uit zeg!!! Dat boek heb ik nog niet, maar gaat zeker op het wensenlijstje!
 
Je maat, en jij, hebben het goed gehad zo
 
Terug
Bovenaan Onderaan