Stoffels
Vuurmaker
- Berichten
- 51
Hallo iedereen,
Ik ben Stoffel, laatste halte op tram 3!! Geboren en getogen Limburger, nu woon ik het Waasland.
Al vele jaren een 'klassieke' bbq-fanaat, maar sinds onze verhuis enkele jaren terug begonnen op een oude kogelbbq (de volledige terminologie is me nog niet bekend) die de vorige eigenaar niet meer mee wou nemen.
Daar is sinds dit jaar een Taino Yuma bijgekomen, en sindsdien zet ik de eerste stappen in het smoken, maar wat was dat een smaakvolle openbaring. En nu is de stille microbe een brandende passie geworden! Daardoor ook met grote regelmaat hier komen kijken naar inspiratie en tips!
Voorlopig ook best tevreden van mijn smoker, nog geen nachtelijke sessies gedaan, maar wel al heerlijke ribbetjes, entrecote, zalm, moink balls... de basics dus!
In mijn vrije tijd en alle andere tijd ben ik, samen met vrouwtje lief, zelfstandig uitbater van een supermarkt. Hier gaan we proberen om de passie voor low and slow door te geven aan onze klanten, we zijn dus op zoek naar een groter model, maar dat komt nog wel ;-)
Daarnaast start ik binnenkort met een cursus sommelier, dus mocht er iemand in de toekomst nood hebben aan een beetje uitleg over de betere (of gewoon lekkere) druivensapjes, let me know!!
Ik ben Stoffel, laatste halte op tram 3!! Geboren en getogen Limburger, nu woon ik het Waasland.
Al vele jaren een 'klassieke' bbq-fanaat, maar sinds onze verhuis enkele jaren terug begonnen op een oude kogelbbq (de volledige terminologie is me nog niet bekend) die de vorige eigenaar niet meer mee wou nemen.
Daar is sinds dit jaar een Taino Yuma bijgekomen, en sindsdien zet ik de eerste stappen in het smoken, maar wat was dat een smaakvolle openbaring. En nu is de stille microbe een brandende passie geworden! Daardoor ook met grote regelmaat hier komen kijken naar inspiratie en tips!
Voorlopig ook best tevreden van mijn smoker, nog geen nachtelijke sessies gedaan, maar wel al heerlijke ribbetjes, entrecote, zalm, moink balls... de basics dus!
In mijn vrije tijd en alle andere tijd ben ik, samen met vrouwtje lief, zelfstandig uitbater van een supermarkt. Hier gaan we proberen om de passie voor low and slow door te geven aan onze klanten, we zijn dus op zoek naar een groter model, maar dat komt nog wel ;-)
Daarnaast start ik binnenkort met een cursus sommelier, dus mocht er iemand in de toekomst nood hebben aan een beetje uitleg over de betere (of gewoon lekkere) druivensapjes, let me know!!