BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe Hier!

  • Onderwerp starter Hazeleger
  • Startdatum
H

Hazeleger

Gast
Halloa...

Via twitter (NOSKOS) hier gekomen...  ;D

Ben een liefhebber van lekker eten en alles wat er bij hoort... van kookboek tot de undergroundboerenmarkt..
Hou van verschillende smaken proberen en te eten.
Heb een Weber 57 en een buitenkeukentje met zo'n betonnen BBQ.. er komt ooit nog een smoker!

Eerste grote project wordt PP, dankzij Noskos & andere al veel meer wijzer... Heb ook nog een schapenbout zonderbot van 2,5 kg liggen... ook voor op de BBQ...

En iedereen de besten wensen!

Oja vorig jaar een workshop gedaan... erg leuk!! voor het eerste PP gegeten en verkocht... erg mooie foto's gemaakt daar...
kunnen jullie ook wel waarderen  ;D
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.190596780976154.37587.100000774991536&type=1
 
Van harte welkom bij het BBQ Genootschap!

Er zitten hier een hoop kookgekken en het is zeker niet alleen BBQ dat de klok slaat hier. Denk dat onze manier van barbecueën toch meer de levensgenieters aantrekt.

Veel plezier met je PP project en vraag gerust alles wat je wilt weten. Misschien dat we er wel een antwoord op hebben ;)

Schapenbout heb ik nog nooit gedaan, wel heel vaak lamsbout zonder bot, die doe ik zo: http://www.bbq-nl.com/2009/10/mechouie-marokkaans-lam.html en tegenwoordig gewoon zonder saus. Heerlijk!
 
welkom hazeleger, we hopen mooie foto's van je te gaan zien
 
Maarten, welkom bij het BBQ Genootschap.

Dat zijn leuke workshop foto's, waar was dat ergens?
 
Jep. Welkom hier.
 
Dank u allen...  :D :D

Workshop was bij Berkshire Butcher, uitleg over uitbenen van een varken, bbq-en daarna en met 4kg vlees pp naar huis!
 
Dat ziet er al weer goed uit, en welkom hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan