BasBQ
Beef en Steak

Nieuw

 
 

RoelRos

Kooltjesharker
Berichten
116
Hallo allemaal,

Al ben ik nieuw op het forum ik heb al wel wat ervaring omtrent het bbq’en.
Na mijn weber 47cm ben ik overgestapt op de Razzo bullitsmoker/bbq waarop ik met veel plezier op heb gebarbecued. Na jarenlang mijn vrouw geïndoctrineerd te hebben met verhalen over een kamado is het nu eindelijk gelukt. Sinds gisteren ben ik de eigenaar van de Grizzly grills elite large.
Wat een mooi forum met geweldige tips, recepten etc.

Bedankt allemaal...

3F0CD2AB-7DAA-45B8-A15A-364FA1DA5ED7.jpeg


F91F89A4-0FEA-448D-8302-7E0BA13C339B.jpeg


4604652D-420E-4CDD-AF92-391ABF123322.jpeg
 
Welkom, ziet er een prachtig toestel uit.
Moeder de vrouw overtuigen is blijkbaar vaker een moeilijk te nemen horde, de mijne eet gelukkig zelf graag een lekker stukje vlees, dus haar overtuigen viel nog mee.
 
Hoi Roel,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom Roel. Maagdelijk wit nog. Zal snel verandering in komen schat ik zo in.
 
Welkom bij het genootschap

Niet te lang genieten van de witte binnenkant hoor 😉
 
De binnenkant is al bruin na de eerste pp run, de Fornetto Razzo was al zwart dan zie je dat niet zo haha. Wat een verschil qua verbruik, heb niet hoeven bijvullen. Gewoon 1 mandje houtskool, bij de razzo moest ik 1x bijvullen. Iemand nog tips voor het onderhouden van de bamboe zij plankjes?
 
Terug
Bovenaan Onderaan