H
Hilfire
Gast
Hallo allemaal, Mijn naam is Frank aka Hilfire ben 30 jaar en woon in Roermond.
Ik heb nu ongeveer 2 jaar geleden met het bbqen "ontdekt" voorheen maakte ik de bbq aan met een brander waar ze dakleer mee branden en gooide ik er wat vlees op om vervolgens dan binnen een half uurtje weer van tafel te gaan.
Na wat op internet gesurft te hebben kwam ik erachter dat dit niet de normale gang van zaken was.
Ik kwam op het net een fotootje tegen van een offset smoker en ik was verkocht.
BEHALVE AAN DE PRIJS!!!
Ik besloot samen met mijn vader 1 te maken van een oude gasfles.
Deze heeft een paar jaar prima gedient maar ik wou meer!!!
Mijn schoonbroer had nog een oude vouwwagen staan waar ik het onderstel onderuit gesloopt heb en ben wat gaan rond bellen naar metaal bedrijven en zo kocht ik een cilinder van ongeveer een meter of 3.
Zo is mijn nieuw project ontstaan.
Inmiddels een geruime tijd verder(zo gaat dat vaker met projecten) ben ik zover dat ik hem kan gebruiken.
Hij is nog niet klaar want ik heb nog genoeg wilde plannen, maar daar zal ik jullie nu nog niet mee vervelen.
De foto's moet ik nog eens maken en die volgen nog wel.
Ik heb dus niet zoveel ervaring en alle tips over de offset smoker zijn dus welkom.
Wat ik me wel nog afvroeg: de laatste keer heb ik de bbq gestookt op brikketten het was buiten +/- 10 graden maar kreeg hem niet warmer dan 80 graden.
Iemand tips of advies?
Alvast bedankt en we spreken ons nog wel.
Mvg Frank.
Ik heb nu ongeveer 2 jaar geleden met het bbqen "ontdekt" voorheen maakte ik de bbq aan met een brander waar ze dakleer mee branden en gooide ik er wat vlees op om vervolgens dan binnen een half uurtje weer van tafel te gaan.
Na wat op internet gesurft te hebben kwam ik erachter dat dit niet de normale gang van zaken was.
Ik kwam op het net een fotootje tegen van een offset smoker en ik was verkocht.
BEHALVE AAN DE PRIJS!!!
Ik besloot samen met mijn vader 1 te maken van een oude gasfles.
Deze heeft een paar jaar prima gedient maar ik wou meer!!!
Mijn schoonbroer had nog een oude vouwwagen staan waar ik het onderstel onderuit gesloopt heb en ben wat gaan rond bellen naar metaal bedrijven en zo kocht ik een cilinder van ongeveer een meter of 3.
Zo is mijn nieuw project ontstaan.
Inmiddels een geruime tijd verder(zo gaat dat vaker met projecten) ben ik zover dat ik hem kan gebruiken.
Hij is nog niet klaar want ik heb nog genoeg wilde plannen, maar daar zal ik jullie nu nog niet mee vervelen.
De foto's moet ik nog eens maken en die volgen nog wel.
Ik heb dus niet zoveel ervaring en alle tips over de offset smoker zijn dus welkom.
Wat ik me wel nog afvroeg: de laatste keer heb ik de bbq gestookt op brikketten het was buiten +/- 10 graden maar kreeg hem niet warmer dan 80 graden.
Iemand tips of advies?
Alvast bedankt en we spreken ons nog wel.
Mvg Frank.