BasBQ
Beef en Steak

Na een heerlijk weekje ski?n..

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
..had ik echt zin de ketel weer op te warmen..

Spatchcock Chicken volgens Adam Perry Lang... bijna dan..

De brine niet met verse kruiden maar met een gedroogd Italiaans kruidenmengseltje. Ook slechts 2,5 uur er in geweest.
En een klein beetje Plowboys Fin & Feather Rub er over
5acaeb1c.jpg


Keteltje opstoken tot 300 F met een stukje appelhout erbij
ffe94e9f.jpg

1650a9ff.jpg


Kipjes er op
6f39ec5a.jpg


Elke 10 minuten moppen en na 40 minuutjes klaar
814eda77.jpg


Het was erg lekker - voor herhaling vatbaar
1700651e.jpg


Morgen de koud gerookte zalm...
 
Hoe was de vel?
Het ziet er mooi uit.
 
Zien er prima uit hoor, die had ik vast wel gelust ;)
 
jammmm

Zelfs ik, als niet kippekluiver, vind het er smakelijk uitzien
 
Mooie kippetjes hoor !
 
Ja, na een week kaasfondue met stokbrood, gaat zo'n kipje er vast wel lekker in!
 
riona zei:
Hoe was de vel?

Scherp gezien! Het vel was lekker, maar net niet knapperig genoeg. Iets teveel gemopped, of iets te weinig T gezien denk ik.
Had me al voorgenomen er volgende keer beter op te letten.
 
jij hebt hele lekkere kippetjes
 
Kip doet het meestal toch wel goed op de bbq,en zeker als er zo lekker uit zien als deze.
 
Terug
Bovenaan Onderaan