BasBQ
Beef en Steak

Mooie start van de lente

 
 

MaartenW

Vuurmaker
Berichten
59
Vandaag een mooie lente dag die vroeg om een lamsrack(je) en een goede ribeye. Vanochtend het lamsrackje in de marinade gezet (eenvoudig tijm, zeezout, grofgemalen peper, knoflook in de vijzel en daar met olie een pap van maken). Vanmiddag 2 uur van te voren de ribeye gezouten. Aangezien het lammetje niet zo groot was, werd dat het voorafje. Eerst boven directe hitte daarna indirect. Waar ik voor het hoofdgerecht koos om de ribeye reverse seared te maken op de weber. Wat een lekkere smaken! De ribeye met zoete aardappel friet en salade. Laat de zon maar vaker schijnen 😎
DSC_0173.JPG
DSC_0175.JPG
DSC_0179.JPG
DSC_0181.JPG
DSC_0178.JPG
DSC_0182.JPG
20220327_213658.jpg
DSC_0185.JPG
DSC_0186.JPG
 
Zo, dat zijn allemaal lekkere dingen!

Beetje peper en knoflookpoeder op de ribeye haalt de smaak nog meer naar boven.

Had graag een vorkje meegepikt. 😋😋
 
Vorig jaar een keer met alleen zout gemaakt en dat beviel wel. Peper er bij is zeker ook een goeie. Knoflookpoeder zou ik niet snel aan denken om er bij te doen. Bedankt voor de tip🙂
 
Dat is zeker een goede start van het voorjaar! Ik had graag een vorkje mee geprikt.
 
Dat zijn mooie stukjes vlees. Prima cuisson. Dat had ik ook wel gelust 😎
 
Terug
Bovenaan Onderaan