BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste keer op de Bastard

 
 

Frenzel

Vuurmaker
Berichten
53
Vandaag voor de eerste keer mijn Bastard aangestoken en wilde graag oerhammetjes maken. De lokale slager had ze niet en kon er ook niet aankomen. Dus op naar de Sligro. Daar maar 2 boven beentjes gekocht en ook maar een spareribje.
Een nachtje in de pekel laten staan en daarna kort gerubt met de rub van Frits (1 uur wachttijd). Dat rubben mag wel wat langer inwerken naar mijn mening. Maar goed, het begin is er. Sparerib met standaard Cajun triangle rub gedaan van dutch spices. Daarna nog geglaced met honing, whisky sriracha mix in de folie. Op het laatst nog ff zonder folie op de grill samen met de aardappeltjes.
Eerste smul gerecht was super en het gezin ook helemaal happy met het eten.
Alleen vonden de kids, de glace wel een beetje pittig  ;)




 
ziet er goed en lekker uit
 
Mooi dat de eerste run zo goed is bevallen :)
 
Oerhammetjes heeeeerlijk

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan