BasBQ
Beef en Steak

Mexicaanse stoofpot, receptuur van NOSKOS.

 
 
 

Bakero

Kooltjesharker
Berichten
225
Zo, wat een ervaring. Mijn eerste “winter” bbq. Dankzij NOSKOS heb ik mijn eerste ervaring met verve afgerond al zeg ik het zelf. Al kom ik er wel achter dat het er eenvoudiger eruitziet dan dat het op dat moment is. Het is best een voorbereiding zo voor de allereerste keer en ik ben ook geen kok dus alles stap voor stap. De familie was tevreden en ook de buurtjes nog even getrakteerd op een bordje vanwege de rookontwikkeling die veroorzaakt werd door de appel Chucks. 😬.
het smaakt echt naar meer meer.... de volgende sessie gaan spareribs worden.
Ps. Het toetje was lekkere marsmellows

E4F9F7D0-78B5-42AE-AFED-B21FAF25566F.jpeg


D6E90032-EF85-4E98-A7DA-A4D65298C35D.jpeg


4310F1B5-6728-44A5-A10E-AE9814C974ED.jpeg


7BE1EFF3-195C-4912-9D81-540AFA65E795.jpeg


57923183-64B5-4D9A-B155-EAD29CF96EAB.jpeg


2E78671D-C1C1-4E33-AB78-B89C249D2193.jpeg


7EDC62EB-6C25-4251-A8F3-44F2B2C4D29D.jpeg


7E3BD27B-38FC-4889-ACB4-AB2AED27739D.jpeg


56F54A06-CA00-4C76-B50F-FCCA1B4722B2.png


1EE615EE-170D-4A46-9E86-3ADBBC7B06E0.jpeg


A18E22CB-2F19-44C9-ABC4-140349A5A82E.jpeg
 
Ziet er goed uit. Ik ga ook maar eens een potje eten op m’n Webertje stoven.
 
Stap voor stap een lekker stoofpotje gemaakt
 
Wij zijn niet zo van pittig. Dit menu was voor ons precies goed. Dennis van NOSKOS had het perfect verteld op YouTube. Wij vonden de toevoeging van een frisse salade dan ook heerlijk.
 
heerlijk toch, zo'n maaltje
ziet er goed uit
leuke reportage ook, met al die foto's
 
Het was erg leuk om te doen. En de reacties zijn ook enthousiasmerend
 
Mexicaans eten is altijd top. Leuke DO heb je daar. Mooi compact model. Tijd dat ik weer eens wat mexicaans ga maken. Zo lekker.
Dit moet ook smullen geweest zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan