BasBQ
Beef en Steak

little brisket

 
 
 
 

Alabama

Kooltjesharker
Berichten
206
Merkte ik van de week dat ik nog geen koe heb hier...  :-O  Dat kan toch niet?!

Hij staat er nu op de WSM met hickory en pecan dus money shots komen nog  ;)

Hier een indruk van de bereiding van net:




 
Go Brisket!
 
weer goed bezig  ;)
 
Succes....leuk projectje voor het eind van het jaar.
 
Had maar 3 uur nodig in de smoke en nu al ingepakt. Ruikt al heel lekker  :)



 
Succes met je run Alabama!
We volgen het weer graag om te zien hoe je de koei gaat scoren  :)
P.S. Waarom maak je geen doorvoer voor de probe-draden?
 
Ik heb er twee identieke WSM's en op de ene wel die gemaakt. De eyelet van BBQ Guru. Maar ik denk alle draadjes niet goed er door heen paast.
 
Brisket is alweer te lang geleden  :D ,succes met de run
 
Brisket.. mooi!
wat voor temp hanteer je?
succes
 
structor zei:
Ik heb op mijn WSM gewoon een van de 'drager boutjes' uit geschroefd ;)

Heb ik ook iets hierover gelezen. Van de Gamma dacht ik.
Mischien komt dat ook een keer. Maar lukt wel (voorzichtig met het deksel neerzetten) tot nu toe.
 
Er kon gegeten worden:


Taste was uitstekend  :)

Licht was niet goed, maar de smoke ring ook niet vandaag :(


Tenderness was ook goed  ;)


Ik zou de burnt ends vandaag overslaan tot dat ik dacht aan jullie. Anders geen mooi foto ;)
Achteraf, ben ik heel blij ik ze gemaakt heb.


By the way, tijdens de rust van de brisket even de sauce en nagerecht(en) klaar gemaakt:
Chocolate chip cookies (Isabelle's favorite)


peanut butter cookies (mijn voorkeur)

 
Mooi resultaat, welkom bij de grote drie! Gefeliciteerd.
 
Dank je wel. Is duidelijk denk ik dit was niet mijn eerste brisket. Was nu tijd om wat foto's te maken en delen.

Ben ook blij met mij koe  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan