- Berichten
- 6.277
Van de week lam gehad van een collega, werd een makkelijke zaterdag
Ei aangestoken met het gietijzeren rek erop om lekker mee op te warmen en gelijk een knoflook, met olie / smoked salt/ peper, er op gezet.
Toen ik later ging kijken was het ei al 300 graden , tijd om wat schuiven dicht te doen en de stukkies lam te gaan kruiden
Temp was terug gezakt naar zo’n 180 graden
Lam erop en na 2.5 minuten effe omdraaien en weer 2.5 min. laten leggen.
Klaar om naar binnen te halen. Nog effe snel de thermapen erin, was net boven de 60 graden.
Op het bord met wat salade voor de vitamientjes
Rood wijntje erbij en een lekker maaltje voor één persoon
Ei aangestoken met het gietijzeren rek erop om lekker mee op te warmen en gelijk een knoflook, met olie / smoked salt/ peper, er op gezet.
Toen ik later ging kijken was het ei al 300 graden , tijd om wat schuiven dicht te doen en de stukkies lam te gaan kruiden
Temp was terug gezakt naar zo’n 180 graden
Lam erop en na 2.5 minuten effe omdraaien en weer 2.5 min. laten leggen.
Klaar om naar binnen te halen. Nog effe snel de thermapen erin, was net boven de 60 graden.
Op het bord met wat salade voor de vitamientjes
Rood wijntje erbij en een lekker maaltje voor één persoon
Laatst bewerkt: