BasBQ
Beef en Steak

kiplekstokken

Richard Sellelof

Tondelzoeker
Berichten
20
Lang geleden dat ik nog eens op het forum kwam. Ik vergeet vaak foto's te trekken van het proces. Laat staan van het resultaat. Maar na weer eens lang op het forum te zitten om ideetjes op te doen leek het me nodig om zelf ook nog eens te posten. Niets vernieuwend maar wel sappig en lekker :)
De foto's spreken voor zich denk ik.
Dome temp: rond de 160°C (vaak iets meer, winderige dag vandaag in A'pen), kerntemp: 72°C, rub: Verstegen kip (kidsproof), lak: BBR chipotle bbq saus, appelhout
Dankbare hap en ziet er fancy uit.

1.jpeg


2.jpeg


3.jpeg


4.jpeg


5.jpeg


6.jpeg


7.jpeg


8.jpeg
 
Lap, ik zie net in de beschrijving van het subforum dat dit gerecht onder hot and fast moet staan (160 ipv 150 en lager). Sorry mods.
 
Lekker hoor kip. Ik heb dit ook een keer geprobeerd die poten vrijmaken maar ging nog niet van een leien dakje
 
Het is een werk maar dan heb je ook iets
 
Die kiplollies doen het altijd goed voor de kleintjes (en de grote).
 
Lekker hoor! 👍🏻😋
 
ik vond het ook echt een takke klus, maar lekker was het wel :)
 
Bah, kiplollies..;)..Laat ik daar nu ontzettend veel zin in hebben. Heerlijk.😜

Zelf heb ik ze al lang niet meer gemaakt, maar dat gaat met deze reminder veranderen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan