BasBQ
Beef en Steak

Kip, het meest veelzijdige stukje vlees.

 
 
 

Hans

BBQ Junkie
Berichten
5.554
Hallo BBQers.
Aangestoken door de vele kippen die de afgelopen weken voorbij zijn gekomen kon ik natuurlijk niet achterblijven temeer omdat er nog een kip in de vriezer lag die er toch echt nodig uit moest (vonden wij) :)
Een supermarkt kip van de Lidl die we eens een keer meegenomen hadden, zag er wel lekker uit.
Een mooie dag gisteren dus aan de slag.
Even de bbq voor bereiden voor L&S omdat we dat het lekkerst vinden, vel eten we toch niet op dus,







de spulletjes bij elkaar zoeken,



En op de Napoleon

,

Zo'n kleine 2 uurtjes later konden we aan tafel,



Was weer lekker, goed in de kruiden en sappig en mals, voor een supermarkt kip ;) leuk dat jullie mee keken.
 
Jammi, je ziet de chick genieten.😋
 
  • Leuk
Waarderingen: Hans
Lekker zo met de groente erbij
2 uur?
 
Ja, op ±107 a 110 grC blijft ie lekker sappig en mals en komt ie toch op z'n 75 gr. borst temperatuur.
Pootjes moet je soms weleens na garen.;)
 
Lekker kippie hoor!
 
Het is weer een schitterende :love: complete maaltijd geworden Hans maar ik had ook niet anders verwacht met al jouw bbq ervaring😜
 
Het is weer een schitterende :love: complete maaltijd geworden Hans maar ik had ook niet anders verwacht met al jouw bbq ervaring😜
Dank je wel Jet. We genieten er nog steeds met volle teugen van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan