EvelienMP
Vuurmaker
- Berichten
- 71
Maandag werd ik verblijd met een telefoontje dat vrijdag onze nieuwe bbq zou komen. We hadden nog een kalfspicanha van de Sligro in de diepvries liggen, ideaal als eerste maal van de bbq.
Uurtje bezig geweest met de bbq in elkaar zetten, soms met wat gescheld, maar het is gelukt. Even 30 minuten laten branden zoals beschreven in het boekje en hij kon erop. In al het enthousiasme vergeten om veel foto’s te maken.
Picanha alleen een beetje op smaak gebracht met peper en zout en bij het serveren een chimichurri gemaakt. Hadden nog nooit kalfspicanha op, maar smaakte heel erg goed. Was mals, sappig en heel zacht.
Kwam er bij het aansnijden wel achter dat er een vliesje aan de onderkant zat wat eraf had genieten. Voor de volgende keer.
Uurtje bezig geweest met de bbq in elkaar zetten, soms met wat gescheld, maar het is gelukt. Even 30 minuten laten branden zoals beschreven in het boekje en hij kon erop. In al het enthousiasme vergeten om veel foto’s te maken.
Picanha alleen een beetje op smaak gebracht met peper en zout en bij het serveren een chimichurri gemaakt. Hadden nog nooit kalfspicanha op, maar smaakte heel erg goed. Was mals, sappig en heel zacht.
Kwam er bij het aansnijden wel achter dat er een vliesje aan de onderkant zat wat eraf had genieten. Voor de volgende keer.