BasBQ
Beef en Steak

Kalfsmuis met asperges

 
 
 
 

Pascal

Gemarineerd
Berichten
1.845
Vandaag een kalfsmuis gemaakt met daarnaast asperges. De kalsmuis eerst even ingesmeerd met een goeie laag mosterd.
20210506_172153.jpg
20210506_172414.jpg

Daarna op de Q op 120c
20210506_174323.jpg

Nadat de thermometer 48 graden aangaf, de Q nog even de sporen gegeven en de kalfsmuis kennis laten maken met gietijzer.
20210506_192912.jpg

20210506_201416.jpg
20210506_201527.jpg

En een heerlijke sappige kalfsmuis tot gevolg.
In de tussentijd heeft de vrouw de asperges gemaakt en kon het bordje opgemaakt worden.
20210506_202254.jpg

Resultaat was heerlijk. En het aspergeafval niet weggooien. Wordt morgen een heerlijke soep.

Bedankt voor het lezen.

20210506_211901.jpg
 
Feestje zo.
 
Heerlijk, kalfsmuis zie je hier niet zo vaak voorbij komen. Past heel goed bij asperges denk ik.
 
Heerlijk, kalfsmuis zie je hier niet zo vaak voorbij komen. Past heel goed bij asperges denk ik.
Klopt. Ik hoopte dat het zou passen, normaal gaat er natuurlijk varken bij. Doordat de kalfsmuis mager vlees is past het perfect.
 
ja, dat is een lekker bordje eten geweest
ziet er prima uit
 
Lekker hoor
 
Tip je ook het witte goud kan op de bbq verder ziet het goed uit
 
Dit ziet er oprecht heel erg lekker uit. Welke saus heb je over de asperges gedaan?
 
Wauw! Ken het stuk zelfs niet maar ziet er heerlijk uit.
Leuk om te zien dat je alles gebruikt en hier nog een soep mee hebt gemaakt. Asperges blijven zo'n mooi product.
 
Dit ziet er oprecht heel erg lekker uit. Welke saus heb je over de asperges gedaan?
Durf het bijna niet te zeggen, maar kreeg bij een kilo asperges gratis een zakje knor...... 😰 daar heb ik een beetje boter en bieslook bij gedaan.
 
Staat voor zondag op het menu. Dank voor de inspiratie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan