BasBQ
Beef en Steak

Kabeljauw haasjes.

Huib

Kooltjesharker
Berichten
199
Na de kip-kluifjes als aftrap gisteren de tweede run.

Eenvoudige mise-en-place. Winterwortel op de mandoline gelijk de sperziebonen kort geblancheerd en daarna met wat olijfolie besprenkeld. Kabeljauw zeezout en dille.

Aardappels direct op het houtskool voor de puree. Groenten op het halvemaan rooster met gaatjes iets eerder dan de kabeljauw op de Q van 160 C. Kabeljauw bij een kerntemperatuur van 60C eraf.

kabeljauwstart.jpg
kabeljauw_opdeplank.jpg
kabeljauw_ophetbord.jpg
 
Mooi bordje! Wat was de kerntemperatuur van de kabeljauw, Dome temperatuur en de duur van de bereiden als ik vragen mag.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
 
Dat ziet er lekker uit hadden we best een hapje van mee gegeten.
 
Mooi bordje! Wat was de kerntemperatuur van de kabeljauw, Dome temperatuur en de duur van de bereiden als ik vragen mag.

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

kerntemperatuur kabeljauw 60 C, dome 160 C.
 
Dat is een heel net bordje geworden. Dat zou zo in een restaurant geserveerd kunnen worden. Heb je knap gedaan. Ik zal kabeljauw ook eens op een plankje gaan proberen. Lijkt me erg lekker. TNX voor de inspiratie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan