BasBQ
Beef en Steak

Jummie gevulde Kipdijen

 
 
 
 
 

Jet

Gemarineerd
Berichten
1.773
Als je inspiratieloos bent om nieuwe dingen te verzinnen kom je weer uit bij de recepten uit de oude doos.
Zo ook deze, geïnspireerd op een recept uit de Fire & Food van 2013.
Onlangs heb ik hier op het forum nog een variant gezien met varkenshaas volgens mij was die van Grimlord en nog iemand🤷‍♀️
Het werd dus tijd dit ook weer eens te maken, en wederom spijt dat ik er niet eerder aan heb gedacht, wat is dit toch lekker.
Ditmaal gekozen voor st Moret roomkaasje ipv Monchou, dat was een perfecte keuze fantastisch fris roomkaasje.

Erbij, heel simpel gegratineerde aardappeltjes en sla van de Jumbo.

DSC_1050.JPG
DSC_1053.JPG
DSC_1058.JPG
DSC_1059.JPG
DSC_1064.JPG
DSC_1067.JPG
DSC_1072.JPG
DSC_1075.JPG
DSC_1083.JPG
DSC_1086.JPG
DSC_1088.JPG
DSC_1092.JPG


De volgende dag koud als snack ook erg lekker 🥰

DSC_1096.JPG
DSC_1102.JPG
 
Het ziet er super lekker uit. Maar ik huiver een beetje voor het werk die het vergt.

Hoe bedoel je het werk die het vergt 🤔
Als je Ewald de kip laat uitbenen valt het werk reuze mee 🤣
 
Zo maak je alles lekker natuurlijk 🙄
 
mooie rolletjes van de kip gemaak
Ziet er smakelijk uit op’t bord
 
Hoe bedoel je het werk die het vergt 🤔
Als je Ewald de kip laat uitbenen valt het werk reuze mee 🤣
Mooi dat iedereen zijn steentje bijgedragen heeft aan dit lekkere recept.
 
Lekker Jet.
Eigenlijk kunnen kippendijen altijd.
Gewoon lekker grillen, saté, enzovoort.
Maar dit Is wel een hele luxe variant zeg. Hoot kwiesien.
 
Terug
Bovenaan Onderaan