BasBQ
Beef en Steak

Jeuk an de bbq-tang

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.146
Dag beste mensen,

Mooi weer dus jeuk an de bbq-tang, ik had van de week een filmpje op FB voorbij zien komen over gevulde tomaat met lente ui, mozarella, ei geraspte kaas en nog wat.

Nou het bleef bij,

. Tomaat
. Ei
. Ui
. Lente ui
. Shoarma (hadden nog wat over van dag ervoor)
. Mozarella
. Geraspte kaas.

Topje er af, tomaat uithollen en vullen met:
(In volgorde) lente ui, mozarella, shoarma, afvullen met geklutst ei, stukjes ui ertussen duwen en wat geraspte kaas, dan nog paar stukjes lente ui.

Kapje in de braadslee/alu bakje leggen en die gebruiken als stevig voetje voor de tomaat.

Bakje 1 paste net niet op de Smokey Joe dus overgeheveld in 2 alu bakjes .... grrrr enz. Why me.
63d30cd3aaaa32f454f278e57b060052.jpg
0de6f6474e0cfdc6de397af4f0942ece.jpg
7227be1f905cbc9e7c131292de385934.jpg
6f67bab803b7cbe031c736d994476f90.jpg
f70540d41c997242db218dc322f7048c.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

En doorrrrrr,
Nog biefstukje laten ontdooien om na de tomaten lekker direct te laten garen op de SJ, ondertussen de traeger angetrapt en warm laten worden (waarom dan Tinus?, nou dat kump nog wel)

Tomaten waren erg lekker en vrouwlief kon niet wachten op haar warme stukje vlees... hoho, de biefstuk he, wat denk jij dan.

Kogelbiefstuk van de Hanos, proefde wat korrelig, snappen jullie wat ik bedoel? Biefstukje van het turkse winkeltje had dat niet.

42212f293a2d4067a677adfc2f5882f5.jpg
214d45c43e5f44dcdd7e59e46c7206fb.jpg


Ga je nog wat met die traeger doen tinus? Ja ruustaaagh.

Eerder las ik van de gevulde puntpaprika's van @Ridevi71 en dat leek me ook wel wat.
Wat had hij er ook alweer allemaal op? Oja garnalen enzo, nou dat werd hem dus, maar dan met shoarma, mozarella, ui, lente-ui en geraspte kaas.... netjes in een bakje om ze daarna op de bbq te leggen... Oja, nog bult shoarma over dus ook in het bakje met nog meer lente-ui etc... (niet meer aan gedacht om de paprika los op het rooster te leggen, dus die werd lekker sompig in bakkie)

1602083ff359fd5210d25c2229381882.jpg



Hup op de traeger... kaas vergeten, kaas erop en dan hoor ik jullie denken, maar daar passen dan nog wel rookworsten naast voor de kinderen? Ha, ik was jullie al voor, hop, er ook bij.

d84dbc96f562d000d0262687fb8c978e.jpg
75230090737ef47f3dd4d96bcebe62d7.jpg
3b30f8f6e38b6e8dd7901ded316ca221.jpg



Of het gesmaakt geeft? Ha, dacht het wel ja.
Beetje jammer dat het niet geworden was zoals ik het bedacht had, maar dat lukt ook eigenlijk bijna nooit en dat heeft ook wel weer wat

Sjeische, de kippedijen vergeten, daarvan de laatste foto's, 3kilo bij turk voor 12 euro, geen geld en erg goed

3 stuks op de traeger en 3 op de SJ, wat houden die kokosbriketten het lang uit zeg. Dikke 3uur en toen waren ze nog niet uitgeput (van bonfire)

15069548b2e5e96144bc629cbcb8b479.jpg
16586ce66444a0c86e865aaf58f2a714.jpg
8a58aa339f699dc341c339927b291d64.jpg



Als zugabe nog karbonade porn voor kingsnacht morgenavond.

Fijne avond
29a7098694868f8dc1e19abd1b5c5632.jpg
 
Laatst bewerkt:
🤩! Ik heb je boodschappenlijst overgenomen, bedankt! Nu hopen dat het resultaat ook hetzelfde is. Ziet er voortreffelijk uit!
 
Smakelijke reportage hoor, zit te genieten van verhaal en de foto's! (y) 🔥
 
Ziet er weer fijn uit. De variaties op de gevulde tomaat staan hier ook vaker op het menu. Lekker.
 
Hebben jullie lintwormen?! 😱
Jeetje wat een hoeveelheid eten. Lekker bezig geweest Tinus!

Leuk idee met die tomaat, ga ik ook eens proberen 😁
 
Goed je best gedaan, het ziet er allemaal heel smakelijk uit.
Het is alweer een tijdje geleden dat we gevulde tomaten hebben gegeten moeten we ook snel maar weer maken, ik laat het ei altijd heel want als je dan de tomaat doorsnijdt dan zie je de hele dooier😁

 
Goed je best gedaan, het ziet er allemaal heel smakelijk uit.
Het is alweer een tijdje geleden dat we gevulde tomaten hebben gegeten moeten we ook snel maar weer maken, ik laat het ei altijd heel want als je dan de tomaat doorsnijdt dan zie je de hele dooier

Zie ik toch niet, ik eet die dingen als borrelnoten.... hahahaha.

Grapje.

Keuze, 4 tomaten en 2 eieren, vandaar

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
hahahaha. geweldige reportage man. das een feestje geweest
als je goed kijkt zie je inderdaad puntpaprika. ;) geweldig

en ben het met je eens, vlees bij de Turkse (of Marokkaanse) slager is goed en niet duur.

top gedaan
 
Mooi gedaan. Copy paste modus is on.;)
 
Zo dat was een beste run. Jullie hebben knap je best gedaan, netjes hoor :cool:
Die tomaatjes lijken mij ook erg lekker. Ga ik eens onthouden. Mooi iets voor de zomer. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan