BasBQ
Beef en Steak

Javaanse ketjap spareribs fall off the bone

Ganesh

Sprokkelaar
Berichten
47
BDB955CF-44D8-4947-A6B7-ACE51AE61C4B.jpeg

51133492-6F30-4AB9-B198-3026F6F5EE4F_1_201_a.jpeg
C7D639CF-F2AB-4309-B84E-19C480630D89.jpeg
A9EBA258-B15B-4C94-81F2-736355FED123_1_201_a.jpeg


Helaas mist de laatste foto, ze waren zo verrukkelijk, toen ik een foto wilde maken had iedereen het al op!!
Komend dinsdag en weekend alweer aan de slag, maar dat vinden wij helemaal niet erg hoor, is een fijne verslaving!
 
Mooie ribben. Wat voor rooksmaak heb je genomen?
 
ik heb gewoon de North west appel genomen, soms neem ik gewoon wat pellets waar ik de bbq mee aan heb, heb zo'n smoke tube gekocht, vul hem voor 3/4 deel, voldoende voor 3 uur roken, steek het met klein gasbrandertje aan ( action ben je voor 12 euro klaar, brander plus klein gasflesje ) laat het even branden, blaas het daarna uit en leg het naast het vlees op het rooster, en dan ieder half uur sprayen met appelsap
 
lekker hoor. goed bezig geweest
 
Zien er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan