BasBQ
Beef en Steak

'Italiaanse' kip

Gortelaar

Tondelzoeker
Berichten
23
Ik maak regelmatig een pasta gerecht (volgens recept van Hello Fresh) waarin geen vlees is verwerkt.

Betreft een simpele, maar heerlijke pasta met rode pesto, tomaten en parmezaanse kaas en daarbij een salade met balsamico azijn.

Echter mis ik uiteraard een stukje vlees in dit gerecht en nu wil ik graag kip toevoegen.
Echter zoek ik een marinade o.i.d. dat hier goed bij zou passen en vervolgens een wijze om deze kipfilet of kippendijfilet bij te bereiden.

Tips?
 
Ik denk dat je met vrijwel iedere mediterraanste rub of marinade wel weg komt.
 
Wil je de kip los serveren of in plakjes in de salade?

Garen tot 70 kern sowieso.
 
Hier dacht ik ook aan.
Zelf doe ik die gerookte kip regelmatig koud door een salade.
 
Tof recept! Ga dat zeker eens maken.

Voor vanavond zojuist een simpele mediterrane rub gemaakt met een beetje zout, paprikapoeder, uienpoeder, koriander, knoflook, tijm en bassilicum.
 
Terug
Bovenaan Onderaan