BasBQ
Beef en Steak

Is het rund, vlees, vis vertel mij maar wat to do met dit recept ....

Tante Agnes

Kooltjesharker
Berichten
104
Meeste stemmen gelden waar plaats ik dit recept?
Het is van kalf en tja das een jong rund maar kun je die 2 qua bereiden en smaak met elkaar vergelijken?
Of is het een vis en daarmee Nat Spul
Je weet wel, alles dat in het water leeft en geen veren heeft?

Dus nu alleen de plaatsjes mogen jullie zeggen waar ik het recept plaats, wat overigens net zo goddelijk smaakte als het er uit zag!

Have fun!




















 
ik vind het er heel erg kalfs (rund) uitzien, heb geen idee wat dat natte spul erbij doet.

maar alle gekheid op een stokje, ziet er (al ben ik niet van de vis) mooi uit
 
Leo zei:
ik vind het er heel erg kalfs (rund) uitzien, heb geen idee wat dat natte spul erbij doet.

maar alle gekheid op een stokje, ziet er (al ben ik niet van de vis) mooi uit

De combi van de tonijn met kalf was echt super. Ik heb er eigelijk een soort van
Vitello Tonnato van gemaakt maar dan met kalfsrib-eye en een tonijn moot.

Tomaten droog ik altijd met rest warmte van de Mycooker btw
 
Camiel zei:
Bij ons hier in Helmond hebben we daar een term voor:" vlis!"

En nu serieus, ziet er super uit!

ha ha tja maar dat staat niet in het recepten onderdeel  :-S
 
structor zei:
Moet ik hem naar rund verplaatsen, of maak je daar zelf een topic aan?

zal hem daar straks netjes neer zetten met het recept netjes op rij!
 
Terug
Bovenaan Onderaan