Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Begon met briketten in de Weber maar mix nu vaak met (kamado) houtskool zodat ze eerder op gang komen. Dan afhankelijk van wat ik ga doen meer houtskool of briketten toevoegen in de Q.
Houtskool is toch voornamelijk om (sneller) hogere temperaturen te kunnen creëren, waarbij Briketten dan juist weer geschikter zijn voor slow cooking? Ik gebruik houtskool vaak voor de standaard hamburger/speklapjes/worstjes bbq (met vrienden) en pizza's (waarbij ik +300 graden nodig heb, dat is me nog niet gelukt met briketten). Voor de rest gebruik ik briketten.
Er wordt veel nagepraat, er zijn er maar weinig mensen die de boel eens goed bekeken hebben en getest.
zou best wel eens houtskool willen gaan testen volgens de methode van nakedwhizz maar dat is best prijzig.
Bij briketten heb ik dat gedaan met gewoon één kilo, die stuurden mensen dan op of ik kocht een kleine verpakking. Maar houtskool is gelijk een zak van 10 tot 15 kilo dat stook je niet even op
Ecobrasa blokjes vol op 1 hoop en goed heet raak je wel makkelijk aan de 300 graden. Ik heb dat al eens gehaald namelijk toen ik GrillGrates heet wilde stoken voor een paar hamburgers en biefstukjes.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.