BasBQ
Beef en Steak

Holy smoke

Raynbow6

Kooltjesharker
Berichten
168
Vandaag maar weer eens een kippetje gerookt. Dat blijft toch wel erg lekker hoor !! Had deze gekruid met marakech, maar daar blijft na de sessie niets van over. Roken is toch het best naturel.

5bb702485e40ff72f591d0714fd25c6a.jpg

4c67649b46a90232b36eb2367e63db14.jpg

26f82b3ea934f401af0beda73a1480ed.jpg


Tja, dat wachten........ Je moet iets he?

6eef84b712522ea8750f7f103dec2b48.jpg


Prachtig mooi resultaat na ruim 3 uur.
Toen in de folie en een half uurtje laten rusten.

4fd137dea0b7eec0d8b7b52e8d31f362.jpg

76377f4c206361febdcb38ee5f31b079.jpg


Zo gaar als boter !!!!!! Blijft toch een klassieker !! Heerlijk !!
 
Ziet er echt heerlijk uit!! Hoeveel rookhout heb je gebruikt??
 
Zit er idd lekker uit!
 
Ziet er goed uit!
 
RdB zei:
Zeer fraai, welke temperatuur?

Kip tot een kerntemperatuur van 80 graden laten garen, bij een 110 - 120 op het rooster. Duurde toch wel iets meer dan 3 uur. Daarna ingepakt om te rusten. Kip was iets van een kilo.
 
Was dat niet te veel rook voor kip??

Hier voor kip altijd pezo met tijm en rozemarijn, super lekkere kruiden oor kip!
 
Terug
Bovenaan Onderaan