- Berichten
- 6.277
Maar eens een semi makkelijke zondag gemaakt
Was laatst in een kast een best wel handig plaatje tegen gekomen, nooit gebruikt en bedacht daar moet ik iets mee.
Dat is gelukt
Gister gemakkelijke boodschappen gedaan. Zalmfilet met tuinkruiden, geschilde aardappel partjes met rozemarijn en wat groente (voor op het plaatje)
Ei opgestookt tot 200 graden, bakje met Jack Daniels snippers erop gezet en de plate setter geplaatst.
Toen tie op temp was de Egg Genius aangesloten om de temp op 200 te houden.
Als eerste de aardappels er op (blijft toch een medium ei)
Deze na 30 min de oven in gezet om plaats te maken voor de groente, deze waren effe gemixt met olijfolie zout en peper
Deze na ook weer zo’n 30 minuten bij de aardappelen gezet. Was stapelen, ook een kleine oven
Toen was het tijd voor de zalm.
Deze op plankjes gelegd en de meat probe aangesloten om de zalm niet voorbij de 55 te laten gaan
Dit hoefde niet zo lang
Was al met al niet FAST maar wel smakelijk
Was laatst in een kast een best wel handig plaatje tegen gekomen, nooit gebruikt en bedacht daar moet ik iets mee.
Dat is gelukt
Gister gemakkelijke boodschappen gedaan. Zalmfilet met tuinkruiden, geschilde aardappel partjes met rozemarijn en wat groente (voor op het plaatje)
Ei opgestookt tot 200 graden, bakje met Jack Daniels snippers erop gezet en de plate setter geplaatst.
Toen tie op temp was de Egg Genius aangesloten om de temp op 200 te houden.
Als eerste de aardappels er op (blijft toch een medium ei)
Deze na 30 min de oven in gezet om plaats te maken voor de groente, deze waren effe gemixt met olijfolie zout en peper
Deze na ook weer zo’n 30 minuten bij de aardappelen gezet. Was stapelen, ook een kleine oven
Toen was het tijd voor de zalm.
Deze op plankjes gelegd en de meat probe aangesloten om de zalm niet voorbij de 55 te laten gaan
Dit hoefde niet zo lang
Was al met al niet FAST maar wel smakelijk
Laatst bewerkt: