BasBQ
Beef en Steak

Hertengebraad

 
 

BearPils

Kooltjesharker
Berichten
179
De koude en donkere dagen komen er aan, dus tijd voor wild op de BBQ!
Nu dacht ik eens een hertengebraad te maken. Iemand ervaring met dit stukje vlees?
Mijn eerste gedachte zou zijn dit stuk te marineren in de rode wijn, kort dicht te schroeien en dan indirect te laten garen.

Ideetjes voor bijgerechten zijn ook altijd welkom ;)
 
Met kerst eten we elk jaar hertenbraadstuk, die marineren we idd in rode wijn. Vervolgens in de pan aanbraden, lijkt me ook prima te gaan op de bbq. Je mist alleen de heerlijke jus als je hem op het rooster legt.
 
check even de zoekfunctie op dit forum. gegarandeerd vindt je wat
ook op de site van Noskos staat een mooi herten-gerecht. www.bbq-nl.com
 
Dennis heeft een filmpje met hertenhaas dat kan je vast ook gebruiken bij je gebraad.
 
Bedankt iedereen, hier kan ik wel wat mee...
Volgende week verslagje op het forum ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan