Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Is toch net iets anders als gewone standaard pastinaak puree.Ziet er lekker uit. Zit er extra smaak aan de pastinaakpuree? Leuk bijgerecht om een keer te proberen.
Kern 44° op 107°Mooie garing, hoe heb je de bavette bereid qua temperatuur en duur.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Pastinaak gegrilld, aardappelen in de stoomoven (ongeveer 50/50 gewoon op het zicht).Ziet er goed uit, zeg. Ben wel benieuwd naar de pastinaakpuree. Heb je hier een recept van misschien?
Super, bedankt! Ga ik ook maken. Lijkt me erg lekker en weer eens wat anders.Pastinaak gegrilld, aardappelen in de stoomoven (ongeveer 50/50 gewoon op het zicht).
Na het grillen was de pastinaak nog niet zacht genoeg dus ook nog even in de stoomoven gedaan.
Als alles zacht is, in de pot en pureren met de stamper, boter (niet zuinig zijn), eitje, melk toevoegen.
Afkruiden met zout, peper en nootmuskaat.
Vooral goed roeren dat het niet aanbrandt.