BasBQ
Beef en Steak

Heerlijke beer can chicken

 
 

WesselsD

Tondelzoeker
Berichten
22
Het eerste volledige gerecht van de Weber is een feit. Eerder al eens moinkballs gemaakt maar die hoefde ik alleen nog te garen.

Wel even lastig met de temperatuur, heb de Weber briketten gebruikt en de kleinste beweging van een schuif en de temperatuur schiet door het dak.

Meest malse kip die ik ooit heb gegeten denk ik.

DSC01084.JPG


PXL_20210228_171944360.jpg
 
Ziet er goed uit, toen ik nog met m'n Weber 47 OTG werkte was meestal de gunstigste stand van de schuiven als de bbq op temperatuur was onder bijna dicht tot dicht en boven ergens tussen de ½ en ¾ open voor een temperatuur van ± 125 gr. C en als je veranderd doe dat dan met hele kleine stapjes anders blijf je regelen.
 
lekker kippetje hoor
niks mis mee

en wat zijn jou spulletjes nog maagdelijk schoon zeg! stoken met dat ding ;)
 
Lekker chicky. Ziet er goed uit. Kip van de BBQ is altijd super. Dat moet smullen geweest zijn.
Alvast gefeliciteerd met je tokkie
 
Goed gedaan ! Moet ik ook maar eens doen. Leuke opstelling ook zo in de bbq
 
Kippie staat er netjes bij

Volgende keer aardappeltjes in de pan erbij doen, kan het sap er lekker intrekken
 
Lekker kippetje


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan