BasBQ
Beef en Steak

Hamburgers met cheddar

 
 

Smokey p

Gemarineerd
Berichten
1.207
Op zo'n mooie zomerse dag kan ik de hele dag wel met de bbq bezig zijn. Bij de slager 900 gram rundergehakt gehaald. Zelf per portie afwegen en met de burgerpers afmaken. In de koeling verder zetten tot het tijd is om te eten. De bbq opgestookt tot 200 graden ongeveer. Broodjes licht roosteren. Hamburgers daarna, ze begonnen te sissen. Het teken voor mij dat het heet is.......omdraaien en goede cheddar om het af te toppen. Ik ben van mening dat een beetje zout en voor de rest niets meer dan genoeg is voor ons. Zoonlief vind ze in ieder geval heerlijk. Geniet ervan

20200530_175742.jpg


20200530_174854.jpg


20200530_154901.jpg


20200530_154805.jpg
 
Mooi eigen gemaakte burgers en een tevreden zoon
 
Mooie burgers en een schoenen foto


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Als die kleine al zo blij is dan moet het wel goed zijn.
 
Mooi dat die brakken zo blij zijn met het eten. Hier is het ook altijd feest met die twee dames. Lekker genieten top
 
Review comité heb je in ieder geval overtuigd. Daar gaat het toch om
 
Altijd lekker een hamburgertje van de Q.
 
Lekkere burgers, en inderdaad zout,peper,kaas...niet te moeilijk doen. Heerlijk
 
Lekkerrr, vanmiddag maar eens burgers maken/bakken. Fijne dag

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Altijd lekker die cheeseburgers....
 
Terug
Bovenaan Onderaan