BasBQ
Beef en Steak

Gust de pizzateckel

Stijn

Stoker
 
 
 
Berichten
497
Voor de wedstrijd pizza... Maar wij zetten ons zeilf niet graag op internet dus onze Gust maar aangeduid als chinese vrijwilliger.

 
Laatst bewerkt:

Beun

Pitmaster
 
Berichten
696
De pizza ziet er goed uit. Bij de laatste foto kijkt de hond alsof die heel graag een hapje wilt :)
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.411
hahahaha, die laatste foto... "ik wil zo graag, maar...."
prachtige hond hoor
en natuurlijk ziet de pizza er ook goed uit
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.092
Jullie Gust staat er mooi bij. Die foto bij de BGE vind ik mooi. Alsof dat zijn vaste plek is als de Q aan gaat.
Je pizza’s heb je iig mooi gevormd. Dat moet smullen geweest zijn.
 

knubbe

Kooltjesharker
 
 
Berichten
201
Stevige, mooie pizzasteen! Mag ik vragen waar die vandaan komt?
Daaronder ook nog een deflector toch?
 

Stijn

Stoker
 
 
 
Berichten
497
Bedankt voor de reacties, Gustje heeft een rugzakje, maar eigenlijk wel een schatje.
Toen hij op de tafel stond was hij toch niet 100% op zijn gemak door de warmte van de Q.

Stevige, mooie pizzasteen! Mag ik vragen waar die vandaan komt?
Daaronder ook nog een deflector toch?

Deze verkopen ze bij het Bouwpunt in Gent.
Als ik mij niet vergis 40x40x4cm, die moet je dan zelf op maat maken.
In de Eggspander zat inderdaad nog de Conveggtor.

Nadeel van deze dikke steen is dat hij lang moet opwarmen, als je 10 pizza's wil maken, ideaal, voor 2 stuks kan je eigenlijk beter een dunne steen gebruiken.
Staat maw nog op mijn verlanglijstje.
 

Marcozld

Stoker
 
Berichten
392
Met een grote lach op mijn gezicht deze topic gelezen. Heel leuk om de hond er bij te betrekken en de pizza.. die mag er zijn!
Smakelijk.
Grz.
 

Rollie

Stoker
 
Berichten
250
Heel erg leuke reportage! Denk dat wij inmiddels allemaal een zwak voor Gust hebben!
 

SandyMan

Pitmaster
 
 
 
Berichten
769
Och wat een leuke teckel, en maakt nog schitterende pizza's ook!
Kunnen we hem een keer lenen voor t weekend? :eek:
 

Stijn

Stoker
 
 
 
Berichten
497
Och wat een leuke teckel, en maakt nog schitterende pizza's ook!
Kunnen we hem een keer lenen voor t weekend? :eek:

tuurlijk, als wij dan een weekendje weg gepland hebben met ons 2 komt dat goed uit :).
Hou er wel rekening mee dat zijn vriendinnetje ook mee moet (=Basset)
 
Laatst bewerkt:

Stijn

Stoker
 
 
 
Berichten
497
Ik ging zaterdag boven de 350 maar dat werd bovenkant niet bruin genoeg en onderkant zwart bij de laatste 2 vd 8.

Zou dat beter zijn met bijvoorbeeld 300 graden?

Onderkant zwart ligt aan een te warme steen.
In zo een geval kan je eigenlijk best de pizza steen eruit halen en er een andere in leggen.

Dat is het voordeel van mijn dikke steen, daar krijg je geen zwarte bodems mee omdat het te lang duurt voordat hij zo warm is.
Nadeel is dat je lang moet wachten voordat hij een beetje op temperatuur is.
 
Bovenaan Onderaan