BasBQ
Beef en Steak

Gourmand stelt zich voor

Wulm

Tondelzoeker
Berichten
7
Hallo!

Na een uitvoerig onderzoek en effkes sparen is de kogel door de kerk. Ik heb sinds enige weken een Kamado Joe in het bezit.
Slecht nachtje omdat ik niet wist of hij wel meeverzekerd was, slot gekocht en sindsdien is het experimenteren begonnen.

Ik heb eerst trouw het boekje doorgelezen en de daarin beschreven stappen en genoemde gerechten geprobeerd. Daarna uitbreiden: eigen dry rub, reversed sear met Rib eye, spare ribs, varkensnek en wat simpele tapas. Enige wat ik niet onder de knie krijg is het ouderwetse barbeknoeien/ grillen. Dat wordt vaak een inferno.

Ik hoop hier een boel op te steken van andere ervaringen. Mijn eerste trigger tijdens het googlen, was de workshop worstmaken, geweldig idee!
Ik woon in het noorden van het land, op de grens van Friesland, Overijssel en Drenthe. Ben erg benieuwd of er workshops in de buurt zijn, danwel mensen om ervaring mee te delen.
BBQ.jpg

Groeten, Willem!
 
Welkom hier Willem!
 
welkom hier
voor worstmaken kan ik je de worstbijbel van meneer wateetons aanbevelen.
hij geeft ook workshops
 
Welkom bij het genootschap

De Q heeft al goed vol gelegen
 
Terug
Bovenaan Onderaan