BasBQ
Beef en Steak

Goulash

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Vandaag een lekkere goulash gemaakt in het herfstzonnetje. Het duurde even voordat ik bedacht dat om mee te doen met de fotowedstrijd het wellicht handig is om foto’s te maken…

15FB1C04-10E4-42BF-9AB3-ECDA438F6396.jpeg
BAEAFBBE-EAE5-4215-8A00-F2BD57D698B2.jpeg
2B3B2DEB-0B11-4B01-9C60-A41EEDC3C3F4.jpeg

Hij was weer heerlijk. Had nog iets meer ingedikt mogen zijn. Wat langer het deksel van de DO af mogen doen ipv slechts het laatste half uur. Nu was het meer soep dan een saus. Smaak was er niet minder om. Gegeten met frietjes. Volgende keer weer met brood, want dan kun je lekker soppen.
 
Mooi zo die damp boven de pan.
Lekker het vlees er uit scheppen
 
Ziet er heerlijk uit.
Binnenkort ook maar eens op het menu zetten.
 
Stevige herfst ketel goulash. Altijd lekker.
Ik zou hem ook wat "minder soepig" maken. Maar ja, beide zijn lekker.
Smakelijk.
 
De goulash ziet er heel kleurrijk en smakelijk uit 🥰
Vertel eens wat meer, welke ingrediënten heb je gebruikt of welk recept heb je gevolgd?
 
* 700 Gr riblappen
* runderbouillon (gemaakt met bouillonblokjes)
* 2 witte uien, in dunne plakken
* 2 tenen knoflook gesnipperd
* 1 tube tomatenpuree
* 1 blik gepelde tomaten
* 2 puntpaprika’s, in dunne plakjes
* 2 theelepels paprikapoeder
* 1 theelepel karweipoeder
* 1 chiliflakes
* Spekjes
* 2 blaadjes laurier
* Versgemalen zwarte peper en grof zeezout

Min of meer deze recepten gevolgd:
 
  • Leuk
Waarderingen: Jet
* 700 Gr riblappen
* runderbouillon (gemaakt met bouillonblokjes)
* 2 witte uien, in dunne plakken
* 2 tenen knoflook gesnipperd
* 1 tube tomatenpuree
* 1 blik gepelde tomaten
* 2 puntpaprika’s, in dunne plakjes
* 2 theelepels paprikapoeder
* 1 theelepel karweipoeder
* 1 chiliflakes
* Spekjes
* 2 blaadjes laurier
* Versgemalen zwarte peper en grof zeezout

Min of meer deze recepten gevolgd:
Die hebben we hier een tijd geleden ook gemaakt.
heerlijk!
 
Lekker goulash! Ziet er wel mooi uit zo.
 
Terug
Bovenaan Onderaan