BasBQ
Beef en Steak

Gietijzeren rooster in vet tool

 
 

Rdj

Gemarineerd
Berichten
2.307
Heel simpel werkt perfect.
Katoenen washandje als een roosje vouwen en met een tyrap vast maken aan stokje of stang in mijn geval .
Wat olie in ziplock bag ,dan kun je overtollige olie er ook uit knijpen en er later hem er ook in bewaren.
20220828_160515.jpg
20220828_160521.jpg
20220828_161319.jpg
20220828_161226.jpg
 
Waarom niet gewoon gebruiken en dan inpakken nadat er een borstel overheen is gegaan….Inpakken in Butcher Paper.
Zo blijft hij ook vettig
Nope ,
Dit is voor seasonen of tijdens gebruik invetten
Vooral als hij er al lang in ligt .
En als ik klaar ben borstel hem schoon en vet hem gelijk in en laat hem er op liggen .
En butcher paper is leuk om hem op te slaan maar niet om in te vetten.
 
Laatst bewerkt:
Tijdens het gebruiken smeer ik hem alleen op vlakken in. Niet daar tussen, want daar komt geen vlees. En dat doe ik gewoon met een kwastje. Na gebruik is hij nog vet zat. Maar daarnaast gebruik ik een gietijzer rooster niet veel meer, sinds ik de GrillGrates in bezit heb. Schoner in gebruik en ook machtige strepen..
Kwast vind ik niks , kun niet goed verdelen en geen mooie egale laag op krijgen . Maar doe wat je zelf goed vind ,geef alleen een tip voor die gene die er belang bij heeft .
Niet voor een onnodige discussie
 
Terug
Bovenaan Onderaan