- Berichten
- 142
Iets wat later gepost dan ik het gemaakt heb. Maar donderdag was het tijd om een zeebaarsje en rode poon te roken.
Ik had via Instagram een post gezien van BiggerBetterBastard en heb geprobeerd dat een beetje te volgen.
Allereerst de zeebaars in de pekel gelegd. De rode poon niet, want was de eerste keer rode poon. Wil dan vaak het product "puurder" proeven. Ookal heb ik hem nu gerookt.
Nadat de zeebaars 6 uur in de pekel had gelegen heb ik hem laten drogen om beide vissen vervolgens 25-30 minuten (tot 65 graden op de graat) te roken. Ik heb ook echt ervoor gezorgd dat ik nog 2 keer extra hout heb toegevoegd zodat hij ook echt de gehele tijd zou roken.
Het eindresultaat was echt onwijs lekker. De vis viel van de graat en had super veel smaak.
Ik had via Instagram een post gezien van BiggerBetterBastard en heb geprobeerd dat een beetje te volgen.
Allereerst de zeebaars in de pekel gelegd. De rode poon niet, want was de eerste keer rode poon. Wil dan vaak het product "puurder" proeven. Ookal heb ik hem nu gerookt.
Nadat de zeebaars 6 uur in de pekel had gelegen heb ik hem laten drogen om beide vissen vervolgens 25-30 minuten (tot 65 graden op de graat) te roken. Ik heb ook echt ervoor gezorgd dat ik nog 2 keer extra hout heb toegevoegd zodat hij ook echt de gehele tijd zou roken.
Het eindresultaat was echt onwijs lekker. De vis viel van de graat en had super veel smaak.