BasBQ
Beef en Steak

Fotowedstrijd, december. "worst''.

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Het thema van deze maand is: "worst", en is gekozen door Sander.


De regels worden weer streng gehanteerd! Dus een gerecht, deze maand op de barbecue gemaakt, een draadje waar dat uit blijkt en een link bij je foto naar dat draadje! Voldoet de foto niet aan de regels dan valt hij af!

Regels:
- Wedstrijd loopt tot en met 31 december 2015, middernacht.
- De foto moet deze maand door jezelf zijn gemaakt en het gerecht moet van de barbecue komen.
- Foto niet geshopt in wat voor manier dan ook. Dit geldt ook voor filters van iPhone, Android etc. Apps!
- Je laat in een apart draadje zien hoe je het gerecht hebt gemaakt. En plaatst een link naar dat draadje bij je foto.
- Winnaar wordt bepaald door een Poll.
- E?n foto per deelnemer.
- De foto van de winnaar komt in de Hall of Fame.
- Over de uitslag mag gecorrespondeerd worden. (Niet dat we luisteren  ;) )
 
Lekk?h man, wogs.
 
Goede timing, mijn kerst salami is bijna klaar.  :)
 
Spannend!

Alles mag hoor... zelf gedraaide worst, zelf gekochte worst, grillworst, laat het alsjeblieft zo laagdrempelig mogelijk zijn.
Maar natuurlijk wel lekker van de (low-en-slow) BBQ... een stuk of tien foto's om uit te kiezen deze maand zou geweldig zijn!
 
Worst is echt het meest ondergewaardeerde stukje vlees.
Maar eigenlijk is het een kadootje verpakt in darm.
Een synergie van smaak, textuur en vocht tot perfectie bij elkaar gebracht.

Indien rustig opgewarmd, zachtjes sudderend in boter of in een dekentje van warme rook, verkies ik een goede worst boven een biefstuk.

De 2 gouden regels van worst:
30% Varkensvet en 70% vlees
Low & slow bereiding
 
Het is nu al moeilijk...
 
=D> =D> =D>


Mosseltje zei:
Worst is echt het meest ondergewaardeerde stukje vlees.
Maar eigenlijk is het een kadootje verpakt in darm.
Een synergie van smaak, textuur en vocht tot perfectie bij elkaar gebracht.

Indien rustig opgewarmd, zachtjes sudderend in boter of in een dekentje van warme rook, verkies ik een goede worst boven een biefstuk.

veel tekst en past dr niet op denk ik ,, maar deze is rijp voor tegeltjeswijsheid .
wordt tijd voor een grotere tegel  B-)
 
Mosseltje zei:
Worst is echt het meest ondergewaardeerde stukje vlees.
Maar eigenlijk is het een kadootje verpakt in darm.
Een synergie van smaak, textuur en vocht tot perfectie bij elkaar gebracht.

Indien rustig opgewarmd, zachtjes sudderend in boter of in een dekentje van warme rook, verkies ik een goede worst boven een biefstuk.

De 2 gouden regels van worst:
30% Varkensvet en 70% vlees
Low & slow bereiding
Waar heb ik dit meer gelezen.. Is dat niet van Paul van Wildvleesch
 
Terug
Bovenaan Onderaan