BasBQ
Beef en Steak

Flammkuchen

 
 
 

Stijn

Gemarineerd
Berichten
1.579
Gisteren Flammkuchen op het menu.
Recept volgens BGE gevolgd (klink link)

Eerst het vet van de vorige L&S sessies wegbranden
1660287993830.png


de eerste paar gemaakt met zure room - spek - rode ajuin
1660287299761.png


Dan nog eentje met de overschot van de mosselen van de dag ervoor.
1660288646181.png


Blijft toch een voltreffer dit soort receptjes.
 
lekker man.
en met mosselen is natuurlijk goud.
 
Had nu maar meer mosselen overgehouden de dag ervoor 😉
 
Lekker hoor.
Zeker die met mosselen zou ik wel lusten.
 
Fantastische plaatjes!
 
Lekker 🤤. Nog nooit gemaakt hier en vraag me hardop af waarom eigenlijk niet want ze zien er echt lekker uit.
 
Heerlijk. Met appel kaneel en suiker is ook een aanrader. eigenlijk kan je heel veel lekkere restjes er op doen.
Op welke temperatuur heb je deze gebakken.
 
Laatst bewerkt:
Heerlijk. Met appel kaneel en suiker is ook een aanrader. eigenlijk kan je heel veel lekker restjes er op doen.
Op welke temperatuur heb je deze gebakken.

goeie tip, volgende keer de laatste als dessert misschien...

250 à 300°C
 
Terug
Bovenaan Onderaan