BasBQ
Beef en Steak

Fardo's Cobb: Asperges met seranoham met pesto en Slibtong met geitenkaas & spec

 
 

Fardo NL

Stoker
Berichten
466
Vandaag maar eens de Cobb onveilig gemaakt:

6934445808_e221ef279b_z.jpg


Vandaag op het menu tong met speculaas en geitenkaas in een hout wrap van weber

7080513461_80cd1493b9_z.jpg

6934440526_dcddbc77bd_z.jpg


Bijgerecht Asperges met Seranoham en Pesto op een bedje van eieren en roomboter

7080515161_0ffee6cb34_z.jpg

7080516437_680eac5636_z.jpg


Op de Cobb

6934447876_3d77089498_z.jpg


ready to serve

6934458846_409d33a740_z.jpg


op het bord:

6934468214_b98062f9e2_z.jpg


Video's
WP 20120415 154026Z
WP 20120415 160552Z
 
prachtig gerecht. ik heb de Cobb gisteren voor het eerst echt in werking gezien. Ik vind het een leuk apparaat, met veel mogelijkheden
 
Lekker, asperges nieuwe oogst ?
 
Hey Fardo....koksopleiding gevolgd?  In welke sterrenrestauratie werk jij?
Mooi,mooi,mooi man!
 
Tong met speculaaskruiden, ik kan me er helemaal niets bij voorstellen, is dat niet veel te overheersend voor zo'n delicaat stukje vis?
 
Ik had het recept uit de BBQ Bijbel gehaald

1001004007802093.jpg


Ik vond hem erg lekker (ik had iets te veel geitenkaas gebruikt) die was dus eigenlijk het meest overheersend, maar die konden we er afschrapen. Toen was deze precies goed
 
Terug
Bovenaan Onderaan